Meer resultaten voor gemeente rotterdam

gemeente rotterdam

21-09-2017 Eerste zelfreinigende toiletunit in Rotterdam meer. 20-09-2017 Dakenprogramma Rotterdam genomineerd voor C40 Cities Award meer. 15-09-2017 Hillegersberg-Schiebroek wint Gouden Knijper meer. 15-09-2017 Weekberichten van 18 tot en met 24 september 2017 meer. 15-09-2017 Tuschinski geëerd met Rotterdamse straatnaam meer. Persberichten Gemeente Rotterdam.
Minder klachten over gemeente Rotterdam Gemeente.nu.
Events ruimte milieu. Locatie: Home Dienstverlening Communicatie Minder klachten over gemeente Rotterdam. Minder klachten over gemeente Rotterdam. Door Redactie Gemeente.nu op 5 april 2017 Communicatie, Financiën, Werk. Voor het eerst sinds jaren heeft de ombudsman Rotterdam minder klachten over de gemeente ontvangen dan het jaar daarvoor.
Persberichten Gemeente Rotterdam Groen licht voor ontwikkeling Feyenoord City.
Eén van de eerste projecten is dan de bouw van het stadion. Daar speelt Feyenoord zijn eerste wedstrijd naar verwachting in het seizoen 2022-2023. De herontwikkeling van De Kuip volgt direct daarna; de ontwikkeling van de rest van het gebied gaat dan nog circa tien jaar door. Persberichten Gemeente Rotterdam.
Rotterdam Gemeentelijke Ombudsman.
Op de website van de gemeente Rotterdam leest u hoe u een melding of een klacht kunt indienen of bezwaar kunt maken. Ook kunt u hier informatie vinden over de servicenormen die de gemeente Rotterdam hanteert. U weet hierdoor wat u van de gemeente kunt verwachten en binnen welke termijn u een reactie dient te krijgen.
Rotterdam gemeente Wikipedia.
Burgerjury Rotterdam houdt beleid tegen het licht, RTV Rijnmond, 7 april 2015. Gemeente Rotterdam krijgt rapportcijfers, NOS.nl, 7 april 2015. Rotterdam" een sterk internationaal merk" Gemeente Rotterdam, 2008. Rotterdam" Wereldwijd: jaarverslag Internationale en Europese Activiteiten 2009" Gemeente Rotterdam, 2010. Rotterdam" Wereldstad: Vaste koers, nieuwe ambitities" dode link Gemeente Rotterdam, 2009.
Rotterdam Startpagina Facebook.
Slimme snufjes voor een slimme stad Rotterdam.nl. Rotterdam gaat ook op digitaal vlak met de tijd mee. Als eerste gemeente in Nederland maken we nu bijvoorbeeld datagestuurd schoon. En ook met andere digitale snufjes maakt de gemeente de stad slimmer.
Persberichten Gemeente Rotterdam Rotterdam wint Europese prijs voor toegankelijkheid.
Rotterdam zet komend jaar in op de toegankelijkheid en gastvrijheid van horeca in de binnenstad, maar ook van de huizen van de wijk. Dit gebeurt onder andere door middel van verschillende schouwen met ervaringsdeskundigen. Bekijk een video van het juryrapport. Persberichten Gemeente Rotterdam.
Werken bij Gemeente Rotterdam.
Werken bij Gemeente Rotterdam. Er is nog geen introductietekst beschikbaar voor deze organisatie. Meer informatie over werken bij Gemeente Rotterdam? Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Rotterdam 14 010. Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Rotterdam per e-mail.
Gemeente Rotterdam verklaart man per ongeluk dood NOS.
Maar met de excuses is het probleem nog niet opgelost, vertelt Marree, die zelf tientallen jaren bij de gemeente Rotterdam heeft gewerkt. Want ook alle officiële instanties zijn meteen op de hoogte gebracht van zijn overlijden. Vrijdagavond" begon het gedonder toen mijn echtgenote van de Sociale Verzekeringsbank een brief kreeg met condoleances met het overlijden van haar man" In de brief stond dat ze een nabestaandenuitkering kon aanvragen.

Contacteer ons